loading

Parkolás profiknak: Opel parkolóasszisztens.

 

Ötajtós Opel Astra | A kompakt ötajtós

 

 

Könnyű parkolás az Opel továbbfejlesztett parkolóasszisztenssel és tolatókamerával. A centiméterre tökéletes parkolás gyorsan megoldható. Az Opel fejlett parkolóasszisztense jelez a megfelelő parkolóhelyeknél, amikor 30 km/óránál lassabbn halad.

 

Egyetlen gombnyomás, és miután hátramenetbe kapcsol, az autó automatikusan leparkolja magát. A parkolóasszisztens automatikusa verzérli a kormányzást, és hang- és vizuális jelzéssel akadályozza meg az ütközést parkolás közben. Önnek csupán annyi a dolga, hogy szükség szerint gázt adjon vagy fékezzen.

A rendszer a szűk parkolóhelyekről is segít kiállni.

 

Parkoló automata használata: ha be akarunk állni egy parkolóhelyre, gombnyomással be kell kapcsolni a rendszert, és max. 15 km/ó sebességgel haladni a kívánt hely közelében. Ekkor a szenzorok felmérik, hogy hol van akkora hely, ahova be tud állni. Ki kell választani, hogy párhuzamos vagy merőleges parkolást szeretnénk. Természetesen ki kell tenni az irányjelzőt arra, amerre parkolni akarunk, és az autó arra keresi a parkolóhelyet. A műszerfal-betétben mutatja, ha a tolatókamera megfelelő helyet talált. Ekkor (pl. párhuzamos beállásnál) kiírja, hogy „stop” és kéri a hátramenet-fokozat bekapcsolását.

 

 Nézze meg videónkat:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=E_8xRAaspHw&feature=emb_logo

 

 

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére