loading

Mi is az az Opel IntelliLux LED® Matrix fényszóró?

Az IntelliLux LED® Mátrix fényszórók tökéletes látási viszonyokat kínálnak anélkül, hogy elvakítanák a szembejövőket. A bevilágított területet automatikusan szabályozzák, így Ön más járművezetők zavarása nélkül közlekedhet távolsági fényszóróval. A fényszórók 16 különálló LED elemből állnak, amelyek folyamatosan reagálnak a forgalmi helyzetre.

 

Az intelligens IntelliLux LED®-világítástechnika már kivívta az Opel-zászlóshajó Insignia és a bestseller Astra használóinak és tesztelőinek legteljesebb elismerését. Az Astra vevőinek  húsz-, illetve az Insignia vásárlóinak hatvan százaléka rendelte meg járművét ezzel az innovatív világítással. Ezáltal évente mintegy 90 ezer új Opel hagyja el LED-mátrix-technológiával a futószalagot, és teszi sötétben áttekinthetőbbé, biztonságosabbá a közlekedést. A vakításmentes IntelliLux LED® mátrixvilágítás fényszórói automatikusan és folyamatosan állítják a fénykévét a mindenkori közlekedési helyzethez és környezethez, az előrébb haladó, illetve szembejövő járműveket „körülvilágítva”. Minimumra csökkentett vakítás mellett a lehető legjobb látás – és ez igaz az Opel Corsa legújabb generációjára is.

 

Az adaptív LED-fényszóró minden közlekedési helyzetben ragyogóan teljesít. A teljesen LED-alapó fényszórók 30%-kal fényesebbek a szokványos halogén izzóknál, és optimális fényviszonyokat biztosítanak minden vezetési helyzetben. Automatikus távolsági fényszórók: automatikusan felismeri a szembejövő járműveket és távolsági fényről tompított fényre vált - így nem vakítja el a többi vezetőt. Kanyarfény: jobb látási viszonyokat biztosít kanyarodáskor és parkoláskor. 40 km/h sebesség alatt automatikusan aktiválódik, ha Ön bekapcsolja az irányjelzőt vagy egy bizonyos szögön túl elfordítja a kormányt. Az éjszakai vezetést biztonságosabbá és nyugalmasabbá teszi. A bemutatott termékjellemzők elérhetősége, a funkciók köre, az alkatrészek kivitele a jármű típusától függ.

Nézze meg, hogy láthasson:

https://www.youtube.com/watch?v=WphqQvc5o1s

https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=GjqdY3AY5rw&feature=emb_logo

 

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére