loading

Ismerje meg kivételes tartós bérlet ajánlatainkat, és könnyítse meg életét költségeinek minimalizálásával az Opel Tormási Flotta segítségével!

 

Élen járunk a költségoptimalizálásban!

 

 

 

SDZ922 36 hó 60 ezer km 199 eFt+ÁFA/hó

SDZ922 60 hó 100 ezer km 169 eFt+ÁFA/hó

 

Felszereltség

 

 

 

SAA292 36 hó 60 ezer km 209 eFt+ÁFA/hó

SAA292 60 hó 100 ezer km 179 eFt+ÁFA/hó

 

Felszereltség

 


 

 

Teljes körű szolgáltatásunkkal megtalálhatja járművének tökéletes fenntarthatóságát:

  • Rugalmasan választhat modelleink között - a cég számára megfelelő autók a rendelkezésre álló költségvetéshez igazítva
  • Csereautó szolgáltatás a karbantartás és javítási munkák idejére
  • Megnövelt közúti biztonság remek felszereltségű autóinkkal
  • Ideális futamidő a flotta valamennyi autójára

A Corsa megszerezte az „Európa legjobb 2020-as autóvétele” elismerést, a rangos AUTOBEST díjat, ezzel Európa-szerte a legjobb ár/érték arányú autónak nyilvánította a Corsát a nemzetközi AUTOBEST-zsűri. A hatékony benzines és dízeles változat mellett már a 100%-ban elektromos változatban is elérhető.

Ön minden hónapban csak egy számlát fog kapni tőlünk, mely fedezi a szerviz költséget, a téli és nyári gumikat, a biztosításokat és az adókat is, így önnek csak az autó megtankolására és az útdíjakra kell külön költenie!

Tudta, hogy a saját tulajdonú céges autók egy cég 3 legkevésbé megtérülő befektetései közé tartoznak?

Érdemes figyelembe venni, hogy a teljes tulajdonlási költség nem csak az autó finanszírozását, de a karbantartását, a biztosítását, és az értékcsökkenését is magában foglalja.Tapasztalatunknak köszönhetően segíthetünk optimalizálni teljes céges flottáját, és az ahhoz kapcsolódó költségeket is.

Hosszú távú flottakezelési stratégiát dolgozunk ki, mellyel összhangba hozzuk a használati irányelveket. Közösen hatátozzuk meg mi a következő lépés az Ön számára a mobilitás terén.

Mit kínálunk?

Termékünk egyszerűséget, a flotta teljes futamidejére kiszámíthatóságot biztosít, akár már egy gépjármű esetén is. Alapszolgáltatásaink teljes skálája lehetővé teszi a flotta kényelmes üzemeltetését.

Szolgáltatásunknak részét képezi a flottához dedikált ügyfélkapcsolattartó, aki gondoskodik az adminisztrációs feladatok elvégzéséről, valamint a járművek folyamatos mobilitásáról.

Lehetőséget adunk az egyéni igények rugalmas érvényesítésére, testre szabott szolgáltatás kialakítására és a flotta üzemeltetésével kapcsolatban felmerülő kiadások folyamatos nyomon követésére, transzparenssé tételére.

A szervizköltségek kockázatát a Tormási Flotta viseli. Ajánlatunk az egyéni vállalkozók, és az olyan cégek számára is kedvező, akiknek csak néhány autóra van szüksége.

Tartós bérlet néhány autóra is? Kiemelkedő minőség verhetetlen áron? Forint alapon, fix havidíj ellenében, egy komplex szolgáltatás keretében gondoskodunk a gépjárművekhez kapcsolódó összes teendőről. Kerülje el az árfolyam- és kamatlábváltozás kockázatát! Béreljen cégautót akár 3 hét alatt!

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére