loading

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni a 2020. március 28-i hatályba lévő kijárási korlátozás nem érinti gépjármű szervizeléssel foglalkozó és műszaki cikkeket árusító üzletek tevékenységet.

 

„A 3. § szerinti alapos indok:

a) a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység, valamint az ezek elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat, valamint eszközöket árusító üzletben (különösen a műszaki cikket, az építőanyagot és eszközöket árusító üzletben) történő vásárlás,”

p) a gépjármű- és kerékpárszerviz, a mezőgazdasági és erdészeti gépek és berendezések javításával kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele,”

 

A Tormási Autóház kiemelten fontosnak tartja az Önök kiszolgálását és hogy biztosítani tudjuk a tőlünk megszokott szolgáltatásokat. Szeretnénk a lehetőségekhez képest zavartalanná tenni az eddig megszokott ügymenetet.

 

Szervizünkben, karosszéria és fényező üzemünkben a munka zavartalan, időpontot lehetőleg telefonon (+36 76 502 900) vagy elektronikus (http://www.tormasi.hu/szerviz_ajanlatkeres) úton egyeztessenek.

 

Igény esetén szívesen állunk rendelkezésére alábbi szolgáltatásainkkal:

- csereautó vagy bérautó biztosítása a javítás idejére

- ózonos gépjármű fertőtlenítés

- bankkártyás fizetés

- Kecskeméten és 30 km körzetében házhoz megyünk autójáért és a szerviz elvégzése után vissza is visszük Önöknek

 

Autószalonunk 8 és 15 óra között továbbra is fogadja Önöket, az autók átvétele is zavartalan. Ahogy eddig is, úgy ezentúl is szívesen fogadjuk megkereséseiket. Azonnal elérhető készlettel állunk továbbra is rendelkezésükre. Minden információt elérhetnek nálunk 8 és 17 óra között telefonon (+36 76 502 910) vagy bármely webalapú csatornánkon https://opel.tormasi.hu/webforms/arajanlat/.  A forgalomba helyezések, a biztosítási és hitelügyintézések minden egyes lépése megoldható elektronikusan. Keressenek bennünket bizalommal!

 

Óvjuk egymás egészségét! Javasoljuk, hogy a szalonba egyedül érkezzen, fontos az egyéni felelősség! Köszönjük, hogy elolvasta tájékoztatónkat és köszönjük előre is együttműködésüket! Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra! Mi is azt tesszük.

 

Üdvözlettel:

 

Tormási Attila

ügyvezető                                                   

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Szerviz Időpont
időpont egyeztetés
Ugrás az oldal tetejére