loading

Válasszon minket, és tudja biztos kezekben járművét!

Ha kiemelkedő szakértelemre és igazán gyors javításra számít, akkor nálunk a helye!
Az Opel járművei különleges minőséget képviselnek, viszont a megfelelő működéshez szükség van arra, hogy a legfontosabb alkatrészeket időnként átvizsgáljuk és karbantartsuk. 
Ha bármilyen probléma adódna járművével, vagy akár csak műszaki vizsgáztatás előtt áll, keressen fel minket, és vegye igénybe teljeskörű szolgáltatásainkat!

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

6000, Kecskemét, Külső-Szegedi út 100. - +36 76 500 240 

 

Szervizbejelentkezés

 

Ahhoz, hogy biztonságban tudja családját, utasait és önmagát is feltétlenül szükséges, hogy autója mindig tökéletes műszaki állapotban legyen. Az időszakos műszaki vizsgák mellett szakembereink autója legkisebb részletekig menő átvizsgálását és karbantartását is vállalják.

A műszaki lejárati ideje előtt legalább 2 héttel érdemes felkeresnie szervizünket, hiszen így kollegáink garantáltan meg tudják oldani a legapróbb problémákat is, amik a sikeres vizsgát megakadályozhatnák.

 

Jelentkezzen be szervizünkbe telefonon, vagy itt a honlapon:

 6000, Kecskemét, Külső-Szegedi út 100. - +36 76 500 240 

Szervizbejelentkezés

 

MŰSZAKI VIZSGA:

Ezeket a műszereket és alkatrészeket vizsgáljuk:

 • Világító és jelzőberendezések: ellenőrizze az összes fényforrást: fényszórók, helyzetjelzők, irányjelzők, fék- hátrameneti- rendszám megvilágító- ködlámpák, és elakadásjelző.
 • Rendszámtábla: bizonyosodjon meg róla, hogy a rendszámtábla ép, tiszta és olvasható. Európai jelzésű rendszám esetén a szélvédő jobb alsó sarkában elhelyezett regisztrációs matricával együtt érvényes.
 • Fékberendezés, rögzítő fék: megfelelő működés, nincs hibajelzés a műszeróra csoportban. Fékbetétek, féktárcsák ne legyenek elkopva!
 • Karosszéria: komolyabb sérülésektől, korróziótól mentes legyen. Karambolos sérülés, átrozsdásodás nem megengedett!
 • Kerekek és abroncsok: győződjön meg arról, hogy a kerekek és az abroncsok sérülésmentesek és a futófelület mintázatának mélysége az előírásnak megfelelő. Saját és mások biztonsága érdekében a gumiabroncsokat cseréltessük le, ha nem megfelelő a profilmélység vagy a gyártó által elhelyezett kopásjelző már látható a futófelületen.
 • Szélvédő, ablakok: ellenőrizze az esetleges külső sérüléseket, illetve ne legyenek szabálytalan üvegfóliázások.
 • Ablaktörlők: nézze meg, hogy az első, illetve a hátsó ablaktörlőkön található-e szakadás vagy lyuk. Fontos, hogy az ablaktörlő lapátok a szélvédőket tisztán tudják tartani.
 • Ablakmosó folyadék: töltse fel az ablakmosó folyadék tartályát.
 • Üzemanyag, hűtőrendszer és motorolaj: ellenőrizze a folyadékszinteket, a szivárgásmentességet, pl. olajfolyás, a kipufogó rendszer állapotát és korrózióját. Műszaki vizsgán sor kerül a kipufogó gáz szennyezőanyag-kibocsátás mérésére is.
 • Ülések, biztonsági övek, és légzsákok: minden ülésnek, biztonsági övnek, légzsáknak sértetlennek, működőképesnek kell lennie. Ne legyen hibajelzés a műszerfalon!
 • Jelzőkürt: ellenőrizze a működőképességet.
 • Jelzőfények: bizonyosodjon meg, hogy gyújtás ráadásakor minden jelzőfény felgyullad, majd kialszik. Ellenőrizze a kilométeróra működőképességét.
 • Kötelező tartozékok: elsősegély csomag érvényes szavatossággal, elakadásjelző.
 • Vonóberendezés, ha van: ellenőrizze a sérülésmentességet, továbbá a levehető vonófej legyen a járműben, a vonóhorog műszerfali visszajelzésnek pedig működnie kell

Vegye igénybe alábbi szolgáltatásainkat is: 

Teljes körű garanciális és azon túli javítások, Műszaki vizsgáztatás, 
Környezetvédelmi vizsgálat Eredetiség vizsgálat, 
Műszeres futómű ellenőrzés, beállítás, Karosszéria javítás, Karosszéria fényezés
Alkatrész kereskedelem, Gumiszerelés, 
Extrák és tartozékok utólagos beépítése, Biztosítási ügyintézés

 
A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére