loading

 

 

 

CORSA-E

 
 

JÖVŐRE KÉSZ NÉMET VÁROSI AUTÓ 100%-BAN ELEKTROMOS VÁLTOZATBAN.

 

ELEGÁNS ÉS KIFINOMULT

 

Az új Corsa kimagasló formatervezése kiemeli a német mérnöki precizitást. Lenyűgöző orr-részével és feltűnő sziluettjével az új Corsa minden szögből vonzó.

 

 

337 KM HATÓTÁV

 

Az új Corsa-e lenyűgöző 337 km-es hatótávot (WLTP)¹ biztosít újratöltés nélkül. Néhány apróságra odafigyelve, mint például a sebesség, a vezetési stílus és a fűtés kezelése, a Corsa-e hatótávja könnyen maximalizálható.

 

 


 Akciós készletünk

 

Részletes felszereltséG 

Ajánlatkérés


 

¹ Corsa-e energiafogyasztás (vegyes használatban) 16,8 – 16,5 kWh/100 km; CO₂-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 329-337 km (felszereltségtől függően). Az említett hatótáv- és elektromos fogyasztási adatok megfelelnek a WLTP vizsgálati eljárásnak, amely alapján 2018. szeptember 1-jétől az új járművek típusjóváhagyása történik. Ezek az adatok változhatnak a tényleges használati körülményektől és különböző tényezőktől függően, mint például: sebesség, a jármű utasterének fűtési kényelme, vezetési stílus és külső hőmérséklet. A töltési idő különösen a jármű fedélzetén lévő töltő teljesítményétől, a töltőkábeltől, valamint a használt töltőállomás típusától és teljesítményétől függ. A részletekről Opel márkakereskedődnél kaphatsz további tájékoztatást.

 

 

 

 

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére