loading

EGY HÉTVÉGE, AMIÉRT ÉRDEMES SZÁMOLNI A NAPOKAT.   

Időzítse jól döntését, és akár 1 250 000 Ft kedvezménnyel viheti haza álmai autóját a Milliós Hétvégén!*


Mindössze két napig, november 17-én és 18-án különleges ajánlatokkal és meghosszabbított nyitva tartással várjuk Önt márkakereskedésünkben. Tökéletes alkalom, hogy akár szombaton is, rohanás nélkül válassza ki az igényeinek legjobban megfelelő Opel modellt.

Készletről vásárolna, hogy azonnal elvihesse új autóját?

Nézze át készleten levő teljes kínálatunkat!

Szeretné kipróbálni valamelyik modellünket?

Foglaljon tesztvezetési időpontot most!

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. *A bruttó 1 250 000 Ft-os kedvezmény az Opel Insignia modellek listaárából számított kedvezmény. Részletes feltételekről érdeklődjön márkakereskedésünkben. Az akció 2017. november 17-én és 18-án megrendelt autókra, a készlet erejéig érvényes. Kombinált használat esetén az Opel Insignia átlagfogyasztása: 4,0 - 8,9 l/100km, CO2-kibocsátása: 105-203 g/km a jelenleg hatályos szabályozás (715/2007/EK rendelet és a 692/2008/EK rendelet) szerint. A megadott átlagos fogyasztási adatok kizárólag a többi gépjármű típussal történő összehasonlítás célját szolgálják, és eltérhetnek a tényleges fogyasztástól, amelyet többek között az opcionális kiegészítők, az útviszonyok és vezetési stílus nagymértékben befolyásolnak.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Kérése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatit az Adatvédelmi hozzájárulásban részletezett cégek kezeljék, valamint, hogy kérése teljesítésével kapcsolatban felvegyük Önnel a kapcsolatot a megadott csatornákon.
és egyben hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez a Marketing hozzájárulásban részletezettek szerint.